Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΨΗΦΟΣ



Ένα από τα αγαπημένα επιχειρήματα των ορθολογιστών στη χώρα μας υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ότι "ο ελληνικός λαός θέλει την ΕΕ". Βγαίνουν και οι Γεράκηδες και οι Μαύροι με τις δημοσκοπήσεις και όλοι ξαναμαθαίνουμε ότι ο Έλλην είναι συνεχιστής της ιδέας του Ζαν Μονέ, του Καρλομάγνου, του Κωνσταντίνου "Στην Κατοχή προβληματιζόμουν" Καραμανλή.

Λένε ψέματα οι δημοσκοπήσεις; Όχι, αλλά ούτε και την αλήθεια λένε. Όταν οι ερωτηθέντες από τους (κακοπληρωμένους) υπαλλήλους των εταιρειών έχουν πειστεί ότι η ΕΕ είναι μονόδρομος, επειδή αυτό τους λένε Σαμαράδες, Βενιζέλοι, Τσίπρες και η πνευματική ηγεσία που, άμεσα και έμμεσα, σιτίζεται από ευρωπαϊκά προγράμματα, είναι αυτονόητο ότι η άποψη γίνεται ακλόνητη αλήθεια. 

Αν είσαι σ' ένα τρένο που έχει πάρει φωτιά και σου λένε ότι πηγαίνει με εκατό χλμ./ώρα, καθώς περνάει από απόκρημνη πλαγιά, προφανώς στο δίλημμα πηδάω-δεν πηδάω θα επιλέξεις να μείνεις μέσα μήπως σβήσει η φωτιά. Χρειάζεται στέρεη λενινιστική παιδεία, για να καταλάβεις ότι η φωτιά δε θα σβήσει, ενώ η ταχύτητα είναι κάτω από τα σαράντα σε ομαλή πλαγιά με γρασίδι.

 Ψήφο στο ΚΚΕ, με προοπτική τη Λαϊκή Εξουσία και την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Για να γίνουμε κύριοι του πλούτου που παράγουμε, έξω από ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου