Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

Αναμνήσεις από το παρελθόν.

Ο Χατζηδάκις τη δημόσια επίθεση, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, εναντίον της Αυριανής την εξαπέλυσε πολλά χρόνια μετά την αποχώρησή του από διευθυντική θέση στο κρατικό ραδιόφωνο και αφορούσε ζητήματα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ζητήματα ήθους και αισθητικής. Επιπλέον, τα όσα είπε κατά της κουροφυλλάδας στρέφονταν και εναντίον της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (Άκης, Μένιος και τ' άλλα παιδιά).

Πάμε στο τώρα.

Στη χώρα που κυκλοφορεί η κάθε μαλακοφυλλάδα και ο κάθε παπαροδημοσιογράφος, "μνημονιακός" ή "αντιμνημονιακός", "σοβαρός" ή Τράγκας, λέει ό,τι γουστάρει ή εκτελεί παραγγελίες (για τρεις κι εξήντα ενίοτε), ο Προκοπάκης, επικεφαλής της κρατικής τηλεόρασης, επιτέθηκε με χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον του Ανφόλοου, επειδή δημοσίευσε κάποιες ανακριβείς(;) πληροφορίες  για την αγοραπωλησία των CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο τέλος του 2009 και πριν το κανόνι της Άνοιξης του '10.

Εύλογα, γεννάται το ερώτημα για τους λόγους της επιλεκτικής ευαισθησίας ενός διορισμένου από την κυβέρνηση διευθυντή ραδιοτηλεόρασης για το Ανφόλoου. Είναι μάλλον ζήτημα κεντροαριστερής ευαισθησίας. Εκτός κι αν τον συγκεκριμένο τον ψεκάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου