Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο ΤΣΑΡΟΣ ΗΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ


Ο Κίσινγκερ από τα μακρινά '70s κοιμόταν και ξυπνούσε με τη μεθόδευση του αφελληνισμού των Ελλήνων.
Οι Εβραίοι άλλη δουλειά δεν έχουν από το να απεργάζονται νυχθημερόν και με διπλοβάρδιες την καταστροφή του "ελληνισμού", ποικιλοτρόπως νοουμένου.
Ο ουτσεκάς Ντανίλο έκαψε την Πελοπόννησο, μάλλον κατ' εντολή των Αμερικάνων, για να ρίξουν τον Κωστάκη, που τακίμιασε πετρελαϊκά με τη Ρωσία και τους τσάντισε.
Όλη η ΝΑΣΑ κρέμεται από τ' αποτέτοια των Ελλήνων επιγόνων του Φον Μπράουν.
Εβραίοι τραπεζίτες έχουν τον έλεγχο του χρήματος και στήνουν παγκόσμια υπερκυβέρνηση και βεβαίως στο πλαίσιο της φιλότιμης προσπάθειας κλέβουν, ταπεινώνουν, σκοτώνουν (δεν βιάζουν, γιατί έιναι μάλλον αδελφές - γουάου, διπλή συμφορά).
Ένας γείτονας από το διπλανό σπίτι (το εξοχικό) ωρυόταν στην τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας "Έτσι ρε μαλάκες(απευθυνόταν στους ξένους και δη στους "Φράγκους"), δείτε τι σημαίνει πολιτισμός"

Αυτά και άλλα πολλά. Μια χαρά ακούγονται για σενάριο επιστημονικής μαλακίας ή για προμετωπίδες ακροδεξιών ομαδούλων. Όχι όμως κύριοι. Αυτά δεν θεωρούνται φασίζοντες μύθοι. Είναι "δεδομένα", όπως προβάλλονται ή υιοθετούνται (όχι και τόσο σιωπηρώς) από πλήθος συμπατριωτών μας και από στελέχη μεγάλων κομμάτων ή και συνεργαζόμενους μικρότερων και μάλιστα "λενινιστικών" - έλεος!.

Πού οδηγούν όλα αυτά; Στην παραδοχή ότι είμαστε θύματα μια τεράστιας συνωμοσίας. Είμαστε όμηροι των πανούργων εβραιοσιωνιστών και όχι βέβαια του καπιταλισμού. Όποιος πει κάτι τέτοιο, εμπίπτει αυτομάτως στην κατηγορία των πλανημένων κομμουνιστών ή των συνειδητών κόκκινων λαοπλάνων, οι οποίοι, για να μην ξεχνιόμαστε, είναι και αυτοί ψιλοξοφλημένο μεν, υπαρκτό όμως εισέτι, μέρος του εβραιομασονοσιωνισμού.

Κάτι δεν πρέπει να πει και η μαρξιστική Αριστερά για όλα αυτά; Ως πότε θα το παίζει "σύμμαχος λόγω συγκυρίας"; Oλίγον οπορτουνισμό δεν βρομάει το πράγμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου